18 Ocak 2011 Salı

Toki Başkanı'nın Türk Telekom Arena'daki konuşmasının tam metni

Gündemi ve Galatasaray'ı alt-üst eden Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın yaptığı konuşmasının tam, net bir ses kaydı yok. Konuşmasında Galatasaray'ı küçümseyip eleştirdikten sonra protestolar artıyor, kendi sesi de bir şekilde duyulmayacak veya anlaşılmayacak düzeye iniyor. Malum video her yerde var, bakmak isteyen varsa buraya da koydum.


Bahsi geçen, fakat kesin olmayan Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar'ın konuşması aşağıda:

Mikrofona gelen ve Sevgili Galatasaraylılar diyerek konuşmasına başlayan Bayraktar, "Galatasaray Yönetimi Ali Sami Yen ile ilgili kiracılık yükümlülüklerini yerine getiremezken bize geldi. Hem Ali Sami Yen’de hem de burada yükümlülüklerini yerine getiremedi. Özhan Canaydın’ın karşımıza gelip naif ve sessiz sedasız duruşu dün gibi aklımda’ sözleri bir anda ortalığı karıştırdı.. Galatasaray’ı aciz, rahmetli başkanı zavallı gösteren bu sözler pek anlaşılmasa da anlayanlar tarafından büyük bir protesto ile karşılandı. Bu sözlerin ardından konuşmasını tepkilere rağmen sürdüren Bayraktar, bir de yangına körükle gidercesine 40 bin Galatasaraylının önünde ’Fenerbahçe’ye de Ataşehir’de kapalı spor salonu yapıyoruz’ açıklaması yapınca taraftarları adeta çıldırttı. Büyük protestolar devam edince Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ başkanının konuşmasının bitmesini bile beklemeden stadı terk etti..


http://www.google.com.tr/search?q=Mikrofona+gelen+ve+Sevgili+Galatasarayl%C4%B1lar+diyerek+konu%C5%9Fmas%C4%B1na+ba%C5%9Flayan+Bayraktar&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a

Hiç yorum yok: