31 Ocak 2011 Pazartesi

Beşiktaş'ın yolu güzel(VİDEO-ÖZET)


Lig TV'de İBB-Beşiktaş maçını izliyorum. İlk 15 dakika Beşiktaş'ın kalecisini görmedim. Sanki iki kale yok, tek kale var. Sanki mahallenin ağbileri Beşiktaş'ta, çoluk çocuklar da İBB'de. Beşiktaş "bizim işimiz futbol oynamak" gibi oynuyor. İşini yapıyor, ama bitiremiyor.

İlk yarının ortalarında maç duruldu. Beşiktaş'ta golü yedi. Cenk "o topu yumruklasan" ne güzel olurdu yavrum, bugün "şampiyonluk yolunda Beşiktaş" diye sür-direkt-düz manşetler atılmaz mıydı?

Simao da ne güzel gol atmış be kardeş...Film çekimi gibi valla.

Aurelio'nun atıldığı poziyon öyle basit, sarı kartlık gibi ama...Kırmızı da çok ağır karar değil. Zaten Aydınus eli cebinde bir hakem. Ona bu payeyi verirsen, o da seni duşunu alman içini dışarı gönderir. Aydınus iyi hakemdir, Bünyamin'den iyi bi kere...

Bünyamin otorite sevdalısı...ama copunu her seferinde evde unutuyor. FB-TS maçında da unutmuş.

İBB kazandı, kutlamak gerek. Ama bi oturup düşünsünler biz ne yapıyoruz, kime oynuyoruz diye? Abdullah Avcı, senin ne yaptığını anlamıyoruz, takımının da.

Beşiktaş'ın önünde Bursaspor maçına kadar bal-kaymak fikstür var. Beşiktaş seneye UEFA'da olacak büyük ihtimal, iyi futbol oynarak, futbol oynarak.

Hiç yorum yok: