12 Ocak 2011 Çarşamba

Galatasaray:3 Beypazarı Şekerspor: 1 (VİDEO)


ASY'e veda maçında Galatasaray 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada Beypazarı Şekerspor'u 3-1 mağlup etti. Servet Çetin röveşata golü ile beraberliği sağladı. Ardından Arda'nın kafa vuruşu ile öne geçen Cimbom, Kazım Kazım'la kapanışı yaptı.

Galatasaraylıların üzerinde büyük bir baskı olduğu gözüküyor. Biraz daha sıkıntı yaşayacaklar. Bu maçta atılan gollerde büyük bir takımı yenmiş gibi sevindiler. Bunun sebebi belki de, tek hedef olarak Türkiye Kupası'nın kalması olabilir. Sonuçta bu maç kupa maçı.

Culio'nun klasik tabirle kumaşı iyi. Türkiye'de sertliğe karşı zorlanacaktır, bunu Alex gibi zekasıyla çözerse çözer.

Maçta spiker, "GS'nin ASY'e buruk veda etmesini hiçbirimiz istemeyiz", gibi bir laf etti. TRT spikerlerinin doğru bir şey söylediğini görmek kolay değil. Bu da nadir olanlarından biriydi. Gerçekten ASY'e yenilerek veda edilmesi hepimizi üzerdi.


Ayrıca GS taraftarının artık antrenman maçı bile kaybetmeye tahammülü yok, limitler çoktan aşıldı.


GS bu zor süreci iyi ve hızlı bir şekilde geçmek zorunda. Şimdi önünde bir Türk Telekom Arena sınavı var. Burada özellikle ulaşımda bir aksama olmasını herkes bekliyor. Daha yeni bir mekan ve her yeni mekanda sorun olur. Umarız Galatasaray'ı zor duruma düşüren bir sıkıntı yaşanmaz, çünkü genelde olumsuz söylentiler dolaşıyor.



Maçla ilgili köşe yazıları
Veda değil taşınma vakti-Gökmen ÖZDEMİR
Kahreden veda olabilirdi...-Ahmet ÇAKIR
Mutluluğun adresine elveda...-Osman TANBURACI

Hiç yorum yok: