15 Ocak 2011 Cumartesi

Günlük Köşe Yazıları(Fenerbahçe'nin hâlleri)


Azizbahçe’nin dramı!..

Fenerbahçe’nin, Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grup’ta “eksi 7” averaj ve 22 puanla (Göztepe 37 puanla lider) 11’inci durumda olan Yeni Malatyaspor’a Ziraat Türkiye Kupası’nda 2-1 yenilmesinin “ertesi sabahı”, bu maçı yorumlayan arkadaşlarımın yazılarına bir göz attım; hemen hemen hepsine göre sorumlular belliydi; “Aykut Kocaman ve futbolcular!..”
Daha düne kadar, Aziz başkan’a uyarak, “Fenerbahçe 19’uncu haftada Trabzonspor’u yenerse, Süper Lig’de şampiyonluğun en büyük adayıdır” masalını anlatan arkadaşlarımız, birdenbire kafalarını duvara vurmuş olmalılar ki; uyanıverdiler, ama “eksik”uyandılar!..

Devamı...

Aziz Yıldırım hesap versin!

F.BAHÇE sezona doğru adamla, ancak yanlış bir anlayışla başladı.. Şu andaki kaosun esas sebebi de budur.. Şimdi mal bulmuş mağribi gibi Aykut’a saldırmak işin kolay yolu.. Ama başta Aziz Yıldırım olmak üzere yönetim kurulunun da hakkını vermek gerek.. Neleri yanlış yaptılar?

1. 3 kuruş kâr edecekler diye Daum’u göndermekte çok geç kaldılar..

2. Aykut Kocaman’ı kamuoyu önünde ve futbolcularına karşı ‘güvenilmez’ bir konuma soktular..

3. Niang’ı almakla iyi yaptılar ama onu Şampiyonlar Ligi elemelerine yetiştiremedikleri için 20 milyon Euro’luk geliri çöpe attılar..

4. Daniel Güiza’yı Rusya’ya satamadılar, işin kötüsü bir yeteneksiz İspanyol golcünün elinde oyuncak oldular.. Koca ilk yarı oynatamadıkları gibi artık isteyen de kalmadı..

5. Andre Santos’u 9 kilo alıp hazırlık kampına geldiği gün ya bir temiz silkelemeleri ya da satmak için çare aramaları lazımdı, o da yapılmadı..

Devamı...

Ekselansları
Şeytanlardan aldığı akıl, Aykut Kocaman'a medyada destek vakfı kurmak ve Fenerbahçe'ye tarihi bozgunlar yaşatmak arasında, faili meçhul olmayan bir suçlu duruyor. Aziz Yıldırım. Malatya faciasının bir...

Devamı...

Hiç yorum yok: