28 Aralık 2010 Salı

G.Saray’ın yeni stadı açılışa hazır değil!

Hizmete gireceği gün yaklaştığı için, son dönemlerde Türk Telekom Arena ile ilgili haberlere sıkça rastlıyoruz. Ama stadın iki hafta sonraki açılışa hiçbir şekilde hazır olmadığı bir türlü vurgulanmıyor.

Ajax’la yapılacak maç, bir yığın keşmekeşi de beraberinde getirecek. Yollar ve bağlantıları zaten o güne yetişmeyecek de; stadın içindeki bir çok bölüm bile bitmiş olmayacak. Tam Türk usulü bir açılış bizi bekliyor.


***

Neler eksik?

Localar hazır değil... En son Cumartesi günü gezdim. Tamamlanmasına yönelik hiçbir faaliyet yoktu. Mobilya ve diğer donanım parçaları, ambalaj halinde ve yerlerde hala montajını yapacak ustaları bekliyor.

Metro çıkışı ile stat girişi arasındaki bölüm; karmaşık bir inşaat bölgesi olarak, belirlenen tarihe kadar hazır olacak bir güven duygusu vermiyor.


Stadın içi de; neresine bakarsanız bakın, devam eden bir inşaat karmaşası içinde... Benim gördüğüm; iki hafta sonrası burada bir maç asla oynanamaz... Oynanırsa; yaşanacak çok büyük olumsuzluklar nedeniyle adı kötüye (Hatta uğursuza) çıkar; bir daha buraya kimse gelmek istemez. Vallahi akıbeti Olimpiyat Stadı’ndan beter olur.

***

G.Saray Genel Sekreteri Işın Çelebi’nin, stadın belirlenen güne yetişmesi konusunda insan üstü bir çalışması var. İş yoğunluğu ve stres yüzünden, kafayı yemiş durumda... Bir aksilik olursa, özverisi ödülsüz kalacak. Ona üzülürüm. Ama ne yazık ki; stadın açılış tarihi, öngördüğümüz muhtemel fiyaskolar için biçilmiş kaftan.

Maça giderseniz, sabrınızı ve hoşgörünüzü de yanınızda götürmeyi aman ihmal etmeyin! Aksi halde çileden çıkarsınız.

http://www.sporyazarlari.com/FFutbol/galatasaray/ali-sami-alkis/28-12-2010/gsarayin-yeni-stadi-acilisa-hazir-degil/300299.aspx

TÜRK TELEKOM ARENA İLE İLGİLİ SON HABER VE FOTOĞRAFLAR

Hiç yorum yok: